Szolgáltatásaim

Esketés tervezés

Rendelkezésetekre állok és segítek Nektek, hogy a „Nagy Napon”, olyan hangulatban, és meghitt pillanatok kíséretében mondjátok ki egymásnak azt a bizonyos IGEN szót. Megtervezzük, megkoreografáljuk , hogy pontosan olyan menetben haladjon a Ceremónia, ahogyan annak lennie kell, csodás bevonulástól a boldog és önfeledt koccintásig. 

 

Ajánlom Nektek ezalatt ,megbízható, minőségi, rugalmas, kreatív Szolgáltató kapcsolataimat, hogy tehetségük segítsék a „Nagy Nap” minden apró részletét. Gondos odafigyeléssel írom meg Esketésetek szövegét, ami csakis Rólatok, a Ti Szerelmetekről szól majd, amit általam gyűjtött információk alapján szerkesztek tökéletessé.

Fogadalmi tétel írása

Ha szeretnétek egymásnak elmondani mennyire fontos a másik, de nem tudjátok szavakba önteni, nagyon szívesen segítek megfogalmazni azt, amit éreztek. A Ti feladatotok már csak az lesz, hogy a megfelelő pillanatban a másik szemébe nézve tiszta szívvel elmondani. A boldogság határtalan lesz.

Esti szertartás

Manapság, nagyon népszerű, hogy a Jegyespár, éjfélkor átnyúlva az éjszakába, gyertyafénynél, csillagszórók sugarai között mondják ki egymás előtt azt a bizonyos IGEN szót.

Hangulata nagyon izgalmas, meghitt és romantikus. Viszont ha romantikáról beszélünk, a naplemente változó színei alatt Esketni az egyik legszebb és csodás hangulatot varázsol a bizonyos mese köré.

Esketéshez szükséges kellékek

Segítek nektek kitalálni a Rátok jellemző legkreatívabb kellékeket Esketésetek közös momentumához, amit utána esetleg otthonotok emlékezetes díszévé is tudtok alkotni. Ha a Ceremónia tartalmaz Szülőköszöntést /Rokonköszöntést és szeretnétek ötletes, szimbolikus ajándékkal készülni, szívesen ajánlok ehhez Szolgáltatókat akik megalkotják Nektek mindezt.

Zenei koreográfia

Az Esketés egyik legfontosabb alkotórésze a zenei észrevétlen hatáskiváltás.

A megható illetve viccesebb pillanatokban is ugyanúgy fontos, hogy rejtett észrevétlenséggel harmóniát alkosson. Ha elakadnátok a fontos momentumok alatti zenei aláfestések óriás világában, át beszéljük a főbb részeket és ajánlok Nektek DJ-t vagy akár élő zenés megoldásokat is. Szertartás előtt egyeztetek a zenei szolgáltatóval, a számok helyes és pontos sorrendjéről. A zenei sorrend kiválasztása után Nektek nincs feladatotok ezzel, én vezénylem le ennek a hátterét is.

Házassági évforduló

Nagyon megható mikor egy Házaspár esketésük évfordulóját egy megerősítő Ceremóniával ünnepli. Állok rendelkezésetekre, hogy már a kibővült Család előtt megpecsételjétek mindazt az évek alatt megélt, együtt megszerzett élménysorozatot, ami még erősebb kötelékké alakult köztetek.

Éljétek át újra a mesét, csak picit kibővítve. Várom megtisztelő megkereséseteket